المقادير
1كوب زيت
1كوب سكر
1كوب دقيق
معلقتين كبار كاكاو خام
3بيضات
باكو بيكنج بودر وفانيليا
الطريقه
اخلطى الزيت والسكر والكاكاو واضربيهم جيدا بالمضرب او اضربيهم فى الخلاط
الخليط بيكون سميك
خذىمن الخليط كوب الا ربع للتزيين
والباقى اضيفى اليه البيض والفانيليا واضربيهم جيدا
ضعى الدقيق فى وعاء بلاستيك واضيفى اليه البيكنج بودروافركيه بيدك حتى يدخل الهواء
اضيفى اليه الخليط وقلبيه جيدا فى اتجاه واحدصبى الخليط فى صينيه مدهونه زيت
وادخليه فرن سبق تسخينه لمده حولى ربع ساعه التزيين
بعد نضج الكيكه اطفى الفرن وادهنى الكيكه بالكبايه الا ربع الى انتى شيلاهمن الخليط وحبيبات من الشوكولاته الفارمسيه وادخليها الفرن وهو مطفى لمده ربع ساعه
وكلى وبالهنا والشفا